RESTSTROMEN

We brouwen bier met reststromen van andere ondernemers, zoals restbrood van Almeerse bakkerijen. Brood dat anders weggegooid zou worden. Het vervangt verse mouten, waardoor het niet alleen een toevoeging is, maar een basis ingrediënt.
Het gebruiken van reststromen zou echter alleen Upcyclen betekenen, het opwaarderen door het hergebruik van een restproduct. Maar wij gaan verder. De restgranen van ons Stijl Bierlab, dit heet bierbostel, wordt door de lokale bakker opgehaald en weer gebruikt om heerlijke desem broden en koeken van te maken. Dit is te bestellen in de Webshop van Bakker Borsch.

Circulaire bieren:

Andere circulaire producten:

Uitverkocht

Stijl Barrel Aged Borrelplank

€ 35,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Stijl Barrel Aged Borrelplank

€ 35,00

Een uniek, tastbaar en bruikbaar stukje Barrel Aged geschiedenis kun jij bemachtigen.

 

Iedere Stijl Barrel Aged Borrelplank is uniek, handgemaakt uit een eikenhouten vat waarin een Stijl bier is gerijpt. Het bevat kenmerken, zoals bijvoorbeeld de rand waarin het deksel gelegen heeft.

 

U ontvangt bij de Borrelplank een certificaat met het unieke nummer, beschrijving van het vat en beschrijving van het bier dat hierop gerijpt is. 

 

Op dit moment hebben wij Borrelplanken van Caol Ila whisky vaten op voorraad. Hierop is de FATE BA viking stout gerijpt.

 

Lengte ongeveer 35-40 cm en breedte ongeveer 15-20 cm. Deze zijn per Borrelplank verschillend.

 

Sebastiaan van Ruig & Geroest zorgt ervoor dat het eikenhouten vat wordt gedemonteerd, het hout wordt geschoond, geschuurd, gelijmd en geolied.