LOKAAL EN CIRCULAIR

Brouwerij Stijl zet stappen om zoveel mogelijk lokaal en circulair te werken. Lokale ingrediënten kunnen een mooie basis zijn voor bieren. Flevoland biedt daarvoor enorm veel kansen. Dit maakt het realiseren van producten via de korte keten mogelijk.

Het hergebruiken van reststromen van andere lokale ondernemers speelt hierin een grote rol. We proberen zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze grondstoffen en materialen. Hierdoor verkleinen we onze impact op de planeet en door de samenwerking met andere lokale ondernemers kunnen we elkaar versterken op een duurzame manier. 

Wij zijn niet 100% lokaal/groen/circulair en biologisch, maar door iedere keer een haalbare stap te zetten komen we steeds dichterbij. Dit past bij ons en onze filosofie. Niet direct de grootste, maar kleine, realistische en duurzame stappen in de juiste richting.

Meld je nu aan voor de gratis workshop Lokaal en circulair brouwen!

Op 15 en 16 maart 2024 organiseert Circuloco open dagen. Wij geven beide dagen van 12:00 tot 13:00 een workshop Lokaal en Circulair brouwen, inclusief een wandeling naar de Stijl Hoptuin en proeverij van een circulair Stijl bier (18+ om te proeven). Deelname is gratis!

Locatie: Circuloco, Archerpad 8, Almere Hortus (Parkeren auto kan nabij Aeres Hogeschool)


Ons lokale netwerk bestaat o.a. uit samenwerking met:

Hoe is Brouwerij Stijl lokaal en circulair?