Laat de brouwer investeren in bier, niet in papier

Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van persoonlijke frustratie over goede verzenddozen die na eenmalig gebruik in de oud papierbak belanden. Terwijl we als brouwerij nieuwe dozen inkopen voor (steeds meer) geld. Deze dozen met vaak dubbel karton en vakvulling zijn speciaal ontwikkeld voor de verzending van bierflessen/blikken. Dit kan duurzamer!

Brouwerijen en inmiddels ook speciaalbierzaken, kunnen zich aansluiten bij het initiatief en op de kaart komen. Je wordt 'Inleverpunt' voor verzenddozen voor bierflessen/blikken. Laat je netwerk weten dat je deelneemt via Social Media, nieuwsbrieven en een verwijzing in iedere verzenddoos en verzendbevestiging. Een voorbeeld is hier te downloaden en naar eigen inzicht te gebruiken. 

Lieve klanten, lever je verzenddozen in bij een lokale brouwerij of bierspeciaalzaak. Op de kaart vind je de adressen in jouw regio.

De kaart is hieronder te vinden of via URL: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=14MSa9fr-54CkmYm8r-poOH-snyHqE20&usp=sharing

Aanmelden, vragen of opmerkingen: info@brouwerijstijl.nl of ons contactformulier.

Voorbeeld:

Brouwerij Stijl stuurt een verzenddoos naar een bierliefhebber in Ulft. In de verzenddoos en automatische verzendbevestiging vindt de klant de vraag deze doos niet weg te gooien, maar naar een lokale brouwer te brengen. Hierbij ook een link naar de kaart met deelnemende brouwers en speciaalbierzaken. De klant kijkt op de kaart en vindt Brouwerij Achterhoeks Genot in Ulft. Hoe tof, een lokale brouwer bezoeken en blij maken met een herbruikbare verzenddoos!

Gooi Deze Doos Niet Weg Bericht Voor Verzenddoos
Word – 29,4 KB 593 downloads