DE FAMILIE

Brouwerij Stijl wordt gedreven door familie Geraads. Raymond is brouwer en bierkeurmeester, Anneke het creatieve brein en verantwoordelijk voor de taken achter de schermen, maar ook zij kan een aardig biertje brouwen. Onze zoontjes zorgen voor leven in de brouwerij. 

Onze passie voor het bierbrouwen is ontstaan in het bourgondische zuiden van onze jeugd. Na het proeven van de heerlijke Belgische bieren gingen wij zelf brouwen. Onze reizen naar Amerika inspireerden ons tot meer experimentele bieren. Nu kunnen we dit combineren in onze eigen brouwerij in Almere en delen met de rest van Nederland. Proost!

Raymond Geraads - Brouwmeester

Onze keur- en brouwmeester. Mastermind achter de recepten van onze bieren en pietje precies als het gaat over het brouwproces. Als hij begint te praten over bier houdt hij niet meer op.
Achtergrond in de luchtvaart.

Anneke Geraads-Broeren - Creativiteit en organisatie

Creatief met bedenken van bieren, ontwerpen en Social Media. Regelmatig brouwmeesteres in het Bierlab. En natuurlijk moet ook de administratie en organisatie geregeld worden.
Achtergrond in culturele antropologie en digitalisering.

DE BROUWERIJ

Brouwerij Stijl beschikt over een zelfstandige bierbrouwerij in Almere, opgericht in 2015. Dit noemen wij het Stijl Bierlab. Hier worden onze recepten getest en zeer kleinschalige brouwsels gemaakt. Daarnaast brouwen wij ook op grotere brouwinstallaties bij collega-brouwers.  Dit geeft ons de mogelijkheid te experimenteren, maar ook voldoende te produceren voor de grotere klantvraag. Wij vinden het erg belangrijk om ons bier zelf te brouwen, ook als dit niet op onze eigen installatie is. 

Stijl Bierlab

Het Stijl Bierlab is ons lab en onze speeltuin. Hier ontwikkelen we nieuwe recepten, brouwen we exclusieve Bierlab bieren en kunnen we mensen ontvangen.

Huurbrouwen bij collegae

We brouwen grotere hoeveelheden bier bij collega brouwers. Zodat we kunnen voldoen aan jullie vraag. Bijvoorbeeld bij Rock City Brewing in Amersfoort en SpierBier in Mijdrecht.